ponedeljek, 28. april 2014

KUPUJEM SLOVENSKO

Ojla!

Danes pa objavljam voščilnice, ki jih prijavljam na različne izzive, in to samo slovenske. :-D Če že pri kupovanju prehrambenih in drugih izdelkov gledam na poreklo, sem se zalotila, da se tudi pri ustvarjanju slovenski pripomočki vse večkrat skokovito vzpnejo na najvišja mesta želja. Zelo sem bila vesela, ko so se na trgu začele pojavljati štampiljke s slovenskimi napisi, nato pa še rezalne šablone. Dosti manj je bil tega vesel finančni proračun, ki ga imam za nabavo le-teh. Ampak si mislim, da po malem bom pa vsaj delček te ponudbe imela v svoji lasti. Kje pa piše, da moram imeti vse-takoj...

 Tole voščilnico pirjavljam na CRAFT-alnico , kjer so za 106. izziv želeli embosiran detajl. 


 Tole pa prijavljam na aprilski mesečni izziv trgovine Mavelu , ker sem na velikonočni voščilnici uporabila rezalne šablone in štampiljke Cvetoč rojstni dan .



Ozadje te voščilnice sem naredila s pomočjo trakov za quilling, ki so preširoki za moj okus. Napis pa je izrez šablone Najlepšega para, zato jo prijavljam v Galerijo izdelkov meseca aprila.


LP,
Škrga


6 komentarjev:

  1. Zelo lepe voščilnice si prirpavila. Tudi meni so tile trakovi za Quilling preširoki, čeprav za obeske za smrekico ali pa obešanke pa prav pridejo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno si embosirala prvo in jo lepo sestavila. So pa vse tri voščilnice zelo lepe.
    Hvala, ker si se nam pridružila na 106. izzivu CRAFT-alnice. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo, vse tri so mi zelo lepe! Hvala za prijazne besede, v čast mi je, da so tudi moji izdelki na seznamih želja :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooooo kako čudovite voščilnice so nastale :) Zelo sem vesela, da so slovenski pripomočki na vrhu tvojega seznama :) Hvala :) Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita je prva, zato ker ustreza Craft-alničnim zahtevam, čudoviti sta tudi drugi dve, a moram dati prednost ustrezajoči :).
    Tudi meni so všeč vse te Slovenske novitete, kar nekaj jih že imam in še jih bo, Podpiramo Slovensko ;)
    Hvala, da si z nami v Craft-alnici; Lili

    OdgovoriIzbriši
  6. Prav vse so zelo lepe in lepo si se lotila embisiranja pri prvi :-))
    Hvala, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši