nedelja, 8. maj 2011

No, pa začnimo....


Se tudi vam dogaja, da vam je kakšna pesem všeč samo zaradi malenkosti, kot je del ritma, prehod, akord, itd.? Ali pa, ko iz cele pesmi izstopa samo en del besedila, ki VZET IZ KONTEKSTA dobi čisto drug pomen, ampak kljub temu je cela pesem ena izmed tistih, ki bi jo lahko poslušali v nedogled? Ali pa tak del besedila postane zvest spremljevalec vsakega pojavljanja na netu.

Let me fall
Let me dream - of beauty and truth -
Let me feel
Let me see - the border of reality

Ta del pesmi sploh ni tako temačen, kot ostalo besedilo, se pa navezuje na moja občutja ob ustvarjanju, poslušanju glasbe, ali pa med gledanjem izdelkov drugih ustvarjalk. Skupaj z avatarjem (scan ovitka odlične plošče Enlighten the darkness) sta posvečena odlični, a žal že razpadli nemški power metal zasedbi Angel Dust.



2 komentarja:

  1. meni je pa nightmare boljša :P

    Listen my children,
    Listen what your lord's gonna say
    I hear your praying and praising me day by day
    I know that you believe in
    me, the only truth

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem tudi sama ljubiteljica glasbe in te prav razumem kaj želiš povedat, ko se prepustiš toku glabe in kakšne komade (deli komadov) lahko poslušaš v nedogled, ker ti dajo en tak poseben feeling ... te napolnijo s srečo. Ne vem zakaj, ampak meni se to vedno zgodi pri kaki Metallici (stare plate seveda, da se razume :P) ... Sem pa predana rokerica in ja .. razumem ;)Malo je takšnih, ki razume muziko v dušo. In lepo je videti, da so še takšne sorodne duše na tem "kapitalističnem" svetu :) LP Mojca

    OdgovoriIzbriši