sobota, 19. julij 2014

ČESTITKA ZA NOVOROJENČICO

Ojla!

Voščilnice za posebne priložnosti niso ravno moj stil, vendar pa vsake kvatre le naredim kakšno. Tokrat sem se lotila čestitke ob rojstvu punčke. To dete je bilo tako težko pričakovano, da sem se odločila narediti tipično baby čestitko, v tipičnih roza barvah.  Brezplačni načrt pikanja sem dobila tukaj


Delanje osrednje podobe čestitke mi je bil izziv in v veselje, ko pa sem prišla do dekoriranja osnove, se je začelo zatikati. Najprej mi ni bil všeč noben pisan papir, ki sem ga imela na zalogi, zato sem ga naredila sama. S pikami je skoraj nemogoče faliti... Po mukotrpnem rezanju (hja, natančnost pač ni ravno moja vrlina) sem končno naredila čestitko, vendar mi je bila malce prepusta. Za mnenje sem povprašala Dkivi-ja, pa je rekel naj kaj naštempljam. Pa sem.... In zgroženo ugotovila, da sem štempljala tudi v delu, ki se prepogne na prednjo stran čestitke, tako, da so napisi napol skriti in napol vidni... Naredila sem še kuverto, saj je pri takih dimenzijah pač ne morem narediti na zalogo. Nič posebnega, je narejena "na silo", saj mi je razočaranje zaradi napake vzelo veselje... 


Čestitko prijavljam na naslednje izzive:

CRAFT_alnica : Izziv #112 Praznovanje

Mavelu : Julijski izziv- Praznovanje (uporabljeno: štampiljke Rojstvo-set1, marker Wink of Stella na izrezu "čestitke", ATG Scotch nosilec in ustrezen lepilni trak...)

Najlepši par: Galerija meseca julija (uporabljena:  komplet rezalne šablone in štampiljk Čestitke 1, rezalna šablona iz seta Dekorativni robovi-na sliki se ne vidi, ker je tam napisano voščilo, prej sem pa pozabila slikati )

Lp, Škrga


6 komentarjev:

 1. Ooooo kako čudovita voščilnica je nastala :) Enkratno si tudi uporabila štampiljke ob rojstvu :) Hvala ker sodeluješ na našem mesečnem izzivu na Mavelu.com. Pozdravček,

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo je lepa in lepo si jo sestavila :-))
  Hvala, ker se igraš z nami na “praznovanju” v CRAFT-alnici … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo je lepa. Sploh osrednji motiv je čudovit.
  Hvala, ker si se nam pridružila na 112. izzivu CRAFT-alnice. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovita je, jaz ne opazim nobene napake. Super si kombinirala različne tehnike, pickpoint obražček je pa tako sladek, da je kaj.

  Hvala, da si z nami v 112. izzivu Craft-alnice. Pa srečno; Lili

  OdgovoriIzbriši
 5. Joj, kako je čudovita. Zagotovo jo bo še (sedaj) dojenčica ponosno občudovala, ko bo velika. Pa tako simpatično si opisala postopek izdelave...sem se prav nasmejala. Hvala, ker je ˙na njej` tudi Najlepši par!

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovita je. Z roza ne moreš faliti, men je ful všeč za punčke (razen če ne vem vnaprej, da mamica sovraži roza ;-). Jaz ne opazim napake. Ampak poznam situacijo, ker tudi jaz večkrat nisem zadovoljna z rezultatom, čeprav se prejemnikom zdi čudovito.

  OdgovoriIzbriši