četrtek, 27. december 2012

3. del: ORNAMENTI ali 2 v 1

Ojla!

Na vrsti je 3. del mojih novoletnih voščilnic. Tokrat bom predstavila novoletne ornamente. Zakaj 2v1? Zato, ker lahko te voščilnice dejansko uporabite kot novoletne okraske, saj imajo trakce za obesit.
Vse osnove sem ročno izrezala iz valovite lepenke (Lidl, Hofer). Končno mi je uspelo uporabiti tudi Uhu lepilo v spreju, ki sem ga kupila, ko je bil Prometej še na Mali ulici. Ja, tako star je, da je pri spoju z dnom že začel puščati. Z njim sem prilepila pisan pavs papir in s tem preprečila, da se lepilo vidi skozenj.



Ostale pisane papirčke sem pa kar sama popacala. Pred parimi meseci sem v Lidlu kupila teksturni papir, kar tako, za zalogo, sedaj mi je pa žal, da jih nisem kupila več, saj se zelo lepo paca. Par potegov z distress blazinico in papir je nared za nadaljno obdelavo.

 

 Aja, skoraj sem pozabila povedati, da so tudi pisani papirčki ročno izrezani, in to v 2 plasteh- skupaj torej 3 plasti rezanja, rezanja in rezanjaaaaaaaa.....


Zadnji del sledi.....
Lep pozdrav
Škrga

5 komentarjev:

  1. Wow. Res je bilo enega rezanja. Pa kako lepi rezultati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Škrga krasni so in uau koliko jih je! verjamem, da ti je rezljanje vzelo kar nekaj časa, ampak glede na rezultat se je res splačalo. lp

    OdgovoriIzbriši
  3. ojoj joj pa si se res narezala...ampk tvoj trud se je izplačal saj si namo ponudila lepo paleto čudovitih okraskov!

    OdgovoriIzbriši
  4. Končni izdelki so pa uauuuuu.....super,super in še enkrat super!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudoviti so ♥. Pogledala sem tudi ostale in prav vse so zelo lepe ... od barvanja do PP.

    Želim vam srečno in zdravo 2013. Lp

    OdgovoriIzbriši