ponedeljek, 15. avgust 2011

SPET NOV PROJEKT

Po dolgem času sem postavila na mizo šivalni stroj, da bi kaj pokrpala, mogoče sešila nove hlače za mulca... Ja, ja, pa kaj še... Spet sem se lotila projekta - tokrat šivalnega - čeprav nimam pojma o šivanju. Če bi ga imela, potem to ne bi bil več projekt, kajne? Še hlač ne znam sešiti, kot je treba, jaz pa sem se lotila...  torbice za mobitel... in to ne navadne, jaz moram vso zadevo zakomlicirat: imeti mora odprtino za slušalke, najmanj 2 žepka za kartice, žep z zadrgo za kako malenkost, pa še kaj bi se našlo.

Prvi poskus nisem slikala, naj povem samo, da sem potem morala na novo osvojiti nekatera pravila, npr. kako šivati zadrge, pa da je uporaba bucik nujna, pa da je dobro imeti vsaj osnovni načrt-kroj, pa.....

Porabila sem celo popoldne, z rezultatom sem več kot zadovoljna, kljub temu, da vse ni šlo kot po načrtu.




Vmes pa sem se posvetila še enemu staremu dolgu: Kivi me je prosil, naj končno končam fimo zapestnico. Tudi s tem rezultatom sem zelo zadovoljna. 



Ker mi gre reševanje starih dolgov in želja kar dobro od rok, se bom sigurno lotila še kakega. 

Lep dan vam želim,
Škrga
 

8 komentarjev:

  1. O, kako luštna torbica :-) Upam, da jo bom v sredo videla tudi v živo - hihihi
    Pa zapestnica je tudi super uspela :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super torbbička za tvojo zverino ... ja sej če po pravici priznam je res nisem videla v pinki odtenkih na tebi ... torej kot si že sama ugotovila se je projekt izplačal ...
    Pa tud končni rezultat tistih norih pobrušencev je izvrsten ...;o)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oboje je wow. Ko pa primeš torbico v roko in jo že pohvališ, pa jo pol še odpreš in najdeš nova in nova presenečenja. Koliko žepkov je v njej. Sploh ne izgleda, ampak je zelo prostorna.

    OdgovoriIzbriši
  4. Oooo kako dobro si jo ukrojila, sešila in okrasila. Tudi zapestnica je huda. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Lejo lejo :) Pa ti imaš blog pa nič ne poveš :) No, zdaj mi ne bo ušla nobena tvoja objava :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Polna si presenečenj Škrga:) Sešila si hudo dobro torbico, uporabno za veliko reči. Zapestnica je pa tako hudo, hudo DOBRA izvedba, da te ne morem prehvaliti:) Lep pozdrav, Zvezda:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Jaz bi tudi imela tako torbico:)LEPO!!!

    OdgovoriIzbriši