torek, 17. december 2013

MAVELU IMA PA LUŠTNE NAGRADICE

Ojla!

Po dolgem času se zopet oglašam. Več kot mesec dni nisem prižgala kompa, ker ga preprosto nisem imela kam postaviti. Za čas pred tem, je pa razlog nedejavnosti, kot vedno: LENOBA. In, dokler se sama ne bom "vzela v roke" in se poboljšala, se tudi opravičevati in iskati izgovore nima smisla.
Ampak, vsake kvatre se pa le oglasim...  Tokrat me je malce spodbudila Marina iz trgovine Mavelu z adventnim koledarjem, ki vsak dan ponudi kaj lepega. Nekaj dni sem resda zamudila, ampak sedaj se pa trudim vsak dan preveriti, kaj ponuja, saj so nagrade kar mamljive.

10. dne je Marina želela videti voščilnice neobičajnih oblik. Želja, kot nalašč zame, saj sem jih naredila cel kupček takih, prijavljam pa tole:
Sprednja stran


Zadnja stran




13. dan    je Marina želela videti uporabo vsaj ene tehnike, ki jo je predstavila v video vodiču na youtube-u. Tej želji ustreza ta voščilnica, kjer sem uporabila bleščice in dvostranski lepilni trak. 
Sprednja stran

Zadnja stran
16. dan je Marina želela videti, kako še lahko spremenimo namembnost šablon. Pri tej voščilnici sem poleg namembnosti rezalne šablone spremenila tudi namembnost reliefne folije za polimerne gline, s katero sem embosirala papir (zvezdice). Ali uganete, s katero šablono sem naredila del ornamenta, skozi katerega je napeljan trakec za obesit ? Tadrugi izrezek šablone Marianne Design - Creatables Die - Small Oval  sem prerezala na pol in zalepila na osnovo, kjer se kroga pregibata. Malce senčenja in malo patine in nastala je voščilnica, ki se jo lahko obesi na jelko. Angelčej je pa recikliran izrezek, ko sem delala IF voščilnico.

Sprednja stran

Zadnja stran


Zaenkrat je to vse. Se pa sigurno v kratkem še oglasim.

Lep večer in še naprej
Škrga